Joysee 2021 17401 bingkai kacamata asétat desain anyar, bingkai kacamata optik borong

Pedaran pondok:

BrandJoysee
Modél17401
WarnaRujuk kana gambar
Bingkai MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detil Pangiriman7 dinten kanggo pigura siap. 15 dinten kanggo pesenan ODM. 90 dinten kanggo mesen OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
MOQ6 PCS
PamayaranL / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

17401 mangrupikeun gaya anu serius anu kandel, nampilkeun kembang cangkang asétat biru. Éta mangrupikeun tampilan anu cerdas, langsing-handap, nawiskeun profil langsing sareng sadaya detail anu anjeun ngarepkeun tina susunan pigura anu ikon. Dirancang kalayan hinges spring pikeun tambihan kanyamanan.

Ngaran Produk Joysee 2021 17401 bingkai kacamata asétat desain anyar, bingkai kacamata optik borong
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17401
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Frame