Joysee 2021 bentuk modis anti kacamata lampu biru kacamata versi wengi pikeun pabrikan supir

Pedaran pondok:

Ngaran produk Joysee 2021 bentuk modis anti gelas biru kacamata versi wengi kacamata pikeun pabrikan supir
BahanAcétat
lensa lenseAC, lénsa PC
Warna / logo
1. Ungu 2. Hejo 3. Biru 4. Kopi
Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Sagala standar anu aya di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
MOQ12pcs
Sampel Sadia
Sampel muatan Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos3-7 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
 Packing1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
 Waktos Produksi7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Pangiriman PortNingbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bookish, acan kandel. Ieu pigura anu ngalantarankeun kapercayaan kasual anu teu tiasa dijelaskeun (tapi urang bakal nyobian, ogé). Bingkai alun-alun dikurilingan ku asétat hideung handap anu bakal raoseun di bumi dina tumpukan buku-buku kulit anu kaiket. Ditambah spring hinges pikeun tampilan anu nyandak kanyamanan sadidinten.

Ngaran Produk Joysee 2021 bentuk modis anti kacamata lampu biru kacamata versi wengi pikeun pabrikan supir
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran: