Joysee 2021 Barang Siap Jual Pangalusna Kacamata Asétat Kacamata Bingkai Kacamata Dina Saham

Pedaran pondok:

JoyBrandJoysee
Modél17366
WarnaRujuk kana gambar
Bingkai MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detil Pangiriman7 dinten kanggo pigura siap. 15 dinten kanggo pesenan ODM. 90 dinten kanggo mesen OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
MOQ6 PCS
PamayaranL / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Canggih dina pangsaéna. 17366 mangrupikeun tampilan anu saé sareng detail alis kuya pikeun ngalengkepan lampu acetate pink transparan. Pigura tanduk bahan campuran ieu sadayana ngeunaan mode tinggi, nampilkeun payuneun layered sareng detail candi anu rumit pikeun langsung naékkeun papakéan nanaon. Dirancang kalayan hinges spring pikeun pas nyaman.

Ngaran Produk Joysee 2021 Barang Siap Jual Pangalusna Kacamata Asétat Kacamata Bingkai Kacamata Dina Saham
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17366
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Frame