Tentang Kami

Profil Perusahaan

Joysee Eyewear mangrupikeun produsen profesional, pemasok, sareng wholesaler kacamata biru ngahalangan, kacamata Eco & didaur ulang, bingkai optik, Kacamata Maca, sareng kacamata bacaan di Cina. Kacamata Certified; Sertifikasi CE, Sértipikasi FDA & Sértipikasi BSCI.

Budaya perusahaan

Joysee eyewear mangrupikeun produsen profesional kacamata biru ngahalangan, kacamata Eco & bahan daur ulang, bingkai optik, kacamata hideung, kacamata bacaan. Ngawengku luas 30000 méter pasagi, kami parantos maju peralatan produksi propésional sareng tim manajemen anu hadé, mastikeun nerapkeun standar kualitas kacamata, sareng parantos lulus sertifikasi CE, pendaptaran FDA sareng sertifikasi BSCI. Kapasitas produksi bulanan sakitar 100000 unit, kalebet asam asétat, logam, TR sareng titanium.

Sertipikat

12