Joysee 2021 Kacamata pantun asétat, panyadia kacamata kualitas saé

Pedaran pondok:

 Nami produk: Joysee 2021 Kacamata fashion asétat, kualitas alus pemasok kacamata hideung
 Modél: SR17230S C2
 Bahan: Asétat
 Lénsa: lensa AC, lénsa PC
 Colos: Sadia salaku tungtutan anjeun
 Standar: Sadayana nangtung di panjuru dunya urang tiasa laksanakeun
 MOQ: 6 PCS
 Sampel Sadia
 Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
 Sampel Kalungguhan Waktos: 3-7 Dinten
 Syarat pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
 Paking: 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
 Waktos Produksi: 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
 Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Asétat minuhan logam pikeun pigura campuran-bahan ultra-chic. Ashley nyandak dua klasik sareng masangkeun éta pikeun tampilan anu duanana abadi sareng sacara total dina tren - nampilkeun payuneun tanduk payuneun warna beureum anu canggih, kalayan panangan logam géométri anu saling nali dina emas. Ditambah spring hinges pikeun tambihan kanyamanan.

Ngaran Produk Joysee 2021 Kacamata pantun asétat, panyadia kacamata kualitas saé
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, Lénsa terpolarisasi, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17230S
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Kacamata