Joysee 2021 Kacamata Maca Anti Cahaya Biru

Pedaran pondok:

Joysee Ngaran Produk Joysee 2021 Anti Kacamata Cahaya Biru
 Bahan Logam
 Lénsa AC lénsa, lénsa PC
 Warna / logo Sadia salaku tungtutan anjeun
 Standar Sadayana panjuru di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
 MOQ24 PCS
 Sampel Sadia
 Sampel muatan Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
 Sampel Diterangkeun Waktos 3-7 Dinten
 Sarat Pamayaran T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
 Paking 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
 Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
 Pangiriman Pelabuhan Ningbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pigura lemes ieu asalna dina finish hideung ngagurilap understated. Konstruksi asétat anu ringan hartosna awét sareng nyaman, sedengkeun stud hinge ganda sareng sasak irung keyhole ngajantenkeun pigura ieu sampurna pikeun nambihan sentuhan gaya kelas dina papakéan anjeun.

Ngaran Produk Joysee 2021 Kacamata Maca Anti Cahaya Biru
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran:
Nami file : Format: Ukuran: