Joysee 2021 Kacamata awéwé awéwé asétat murah buatan china kacamata borong

Pedaran pondok:

Ngaran produk : Joysee 2021 Kacamata awéwé awéwé asétat murah buatan china kacamata borong
OEM, ODM : Leres
Sértipikat : CE / FDA
MOQ: 6 Pcs
Waktos Pangiriman: 7-15 Dinten
lénsa: Lénsa AC, lénsa PC
Ukuran: 49-21-140
Warna / logo: 1.Wine/BLU 2.BLK / YLW 3.BLU / BRN 4.Purple / GRN Sadia salaku tungtutan anjeun
Standar: Sadayana nangtung di panjuru dunya urang tiasa laksanakeun
Sampel: Sadia
Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos: 3-7 Dinten
Syarat pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
Paking 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katingali pinuh-sisina anu béda, nampilkeun lénsa buleud Srimanganti pikeun gaya ilmiah anu halus, sareng pigura asétat dina kuya kuya gading anu trendi pisan. Sasak irung keyhole Palasik, sareng konstruksi kualitas luhur nyiptakeun potongan anu tungtungna janten seni sareng pantun.

Ngaran Produk Joysee 2021 Kacamata awéwé awéwé asétat murah buatan china kacamata borong
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, Lénsa terpolarisasi, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU /
Beurat 15g
Wangunna Babak Framed
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Kacamata

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran: