Joysee 2021 Kacamata Komputer

Pedaran pondok:

 Ngaran Produk Joysee 2021 Kacamata Komputer
 Bahan Asétat
 Lénsa AC lénsa, lénsa PC
 Warna / logo Sadia salaku tungtutan anjeun
 Standar Sadayana panjuru di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
 MOQ24 PCS
 Sampel Sadia
 Sampel muatan Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
 Sampel Diterangkeun Waktos 3-7 Dinten
 Sarat Pamayaran T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
 Paking 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
 Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
 Pangiriman Pelabuhan Ningbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kacamata hideung ieu sareng jambatan ganda ngajantenkeun sophistication saderhana. Pigura logam ieu ngagaduhan bérés hideung matte ku garis alis handapeun sorot anu nyorot puncak lensa bentukna segi opat. Candi palastik, dihubungkeun sareng engsel spring fléksibel, langsing sareng leutik.

Ngaran Produk Joysee 2021 Kacamata Komputer
Bahan Logam
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran:
Nami file : Format: Ukuran: