Joysee 2021 Custom Logo Blue Light Gelas

Pedaran pondok:

Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina (Daratan)

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Suluh seuneu gaya anjeun ku kacamata kuya ieu. Pigura anu matak kieu nampilkeun hérang asét kura-kura herang sapanjangna. Lensa anu bentukna sagi opat nyambung sareng jambatan irung keyhole anu halus, ngajantenkeun ieu silih lengkepan pikeun sagala kasempetan

Ngaran Produk Joysee 2021 Custom Logo Blue Light Gelas
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran:
Nami file : Format: Ukuran: