Joysee 2021 buatan tangan pigura asétat logam bunderan kacamata fashion kacamata kualitas luhur

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Joysee 2021 buatan tangan bénét asétat logam bunderan kacamata fashion kacamata kualitas luhur

 Modél: J109AS6110

 Bahan: Asétat

 Lénsa: lensa AC, lénsa PC

 Colos: Sadia salaku tungtutan anjeun

 Standar: Sadayana nangtung di panjuru dunya urang tiasa laksanakeun

 MOQ: 6 PCS

 Sampel Sadia

 Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran

 Sampel Kalungguhan Waktos: 3-7 Dinten

 Syarat pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal&


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Asétat minuhan logam pikeun pigura campuran-bahan ultra-chic. Gaya canggih di na pangalusna.

Ngaran Produk Joysee 2021 buatan tangan pigura asétat logam bunderan kacamata fashion kacamata kualitas luhur
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, Lénsa terpolarisasi, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU J109AS6110
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Kacamata

Hareupeun raray asétat anu bentukna tanduk dilengkepan ku silinder emas dina engsel - pelengkap anu sampurna pikeun gaya anu teu aya waktos ieu. Kalayan spring hinges pikeun pas anu raoseun.