Joysee 2021 buatan tangan asétat serat ageung serat kacamata fashion kacamata premium lalaki

Pedaran pondok:

 Ngaran produk: Joysee 2021 buatan tangan asétat bingkai serat ageung kacamata premium kacamata premium lalaki

 Modél: J109AS6108

 Bahan: Asétat

 Lénsa: lensa AC, lénsa PC

 Colos: Sadia salaku tungtutan anjeun

 Standar: Sadayana nangtung di panjuru dunya urang tiasa laksanakeun

 MOQ: 6 PCS

 Sampel Sadia

 Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran

 Sampel Kalungguhan Waktos: 3-7 Dinten

 Syarat pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Milarian pigura anu leres-leres unik? Bijou henteu langkung cocog sareng pedaran étanampilkeun bentuk tanduk anu béda sareng konstruksi berlapis.

Duo anu henteu kaduga ieu raoseun langsung di bumi dina pigura géométris, nambihan sakedik rasa retro kana katingalina.

>

Ngaran Produk Joysee 2021 buatan tangan asétat serat ageung serat kacamata fashion kacamata premium lalaki
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, Lénsa terpolarisasi, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU J109AS6108
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Kacamata