Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas saé TAC polarisasi olahraga kacamata hitam mens

Pedaran pondok:

Ngaran produk Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas saé TAC polarisasi olahraga kacamata hitam mens
Bahan stainless
lensa AC lense, lénsa PC
Ukuran49-21-140
Warna / logo 1.Wine/BLU 2.BLK / YLW 3.BLU / BRN 4.Purple / GRN Sadia salaku tungtutan anjeun
Standar Sadayana panjuru di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
MOQ 6 PCS
Sampel Sadia
Sampel muatan Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Diterangkeun Waktos 3-7 Dinten
Sarat Pamayaran T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
Paking 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Pangiriman Pelabuhan Ningbo / Shanghai

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nangkeup gaya anu harkens deui ka konéng ngora di spésifikasi asétat na pérak meriah ieu. Candi logam langsing sareng bingkai pérak anu ditata sacara apik sareng indah arsitéktur-latar anu sampurna pikeun lensa buleud klasik.

Ngaran Produk Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas saé TAC polarisasi olahraga kacamata hitam mens
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, Lénsa terpolarisasi, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Beurat 15g
Wangunna Babak Framed
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Kacamata

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran: