Joysee 2021 SR9192 pigura logam kadatangan énggal kalayan harga borong

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Joysee SR9192 pigura logam kadatangan énggal kalayan harga borong
Modél: SR9192
Bahan: Logam
Lénsa: lensa AC, lénsa PC
Warna / logo: Sadia salaku tungtutan anjeun
Standar Sadayana panjuru di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
MOQ: 6 PCS / gaya
Sampel: Sadia
Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos: 5 ~ 10 Dinten
Sarat Pamayaran T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
Packing1pcs / kantong opp, 12 pcs / kotak jero, 300 pcs / karton. Ukuran karton: 78 * 48 * 25 cm

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Cinta misteri anu saé? Ti hinge anu disumputkeun dugi ka petunjuk anggur sareng hideung, anjeun bakal ningal sadayana kagum ku rasa gaya sareng kacamata elegan anjeun. Hareup payuneun logam datar lemes sareng lancar, sedengkeun pigura kelasna ngajantenkeun ieu katingalina rata pikeun unggal bentuk sareng ukuran wajah.

Ngaran Produk Joysee 2021 SR9192 pigura logam kadatangan énggal kalayan harga borong
Bahan Logam
Lénsa Lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 9192
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Frame