Joysee 2021 SR9196 pigura logam mode anyar

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Joysee 2021 SR9196 pigura logam mode anyar
Modél: SR9196
Bahan: Logam
Lénsa: lensa AC, lénsa PC
Warna / logo: Sadia salaku tungtutan anjeun
Standar Sadayana panjuru di panjuru dunya anu tiasa urang lakukeun
MOQ: 6 PCS / gaya
Sampel: Sadia
Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos: 5 ~ 10 Dinten
Sarat Pamayaran T / T 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
Packing1pcs / kantong opp, 12 pcs / kotak jero, 300 pcs / karton. Ukuran karton: 78 * 48 * 25 cm

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Dahi anu menonjol, bingkai semi-rimless, sareng detail halus - 9196 mangrupikeun sadayana anu anjeun resep ngeunaan kacamata minimal, kalayan langkung gaya. Nampilkeun lensa persegi panjang, beraksen ku browline logam hideung, sareng potongan-potongan tungtung anu lengkep. Katingalna studious ieu moal kumplit tanpa tip candi kura-kura, sareng bantalan irung anu tiasa disetél sareng engsel cinyusu pikeun kanyamanan sareng kustomisasi.

Ngaran Produk Joysee 2021 SR9196 pigura logam mode anyar
Bahan Logam
Lénsa Lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 9196
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Frame