Joysee 2021 JS9003 Logo kustom anti kacamata baca lampu biru modél anyar kacamata bingkai kacamata

Pedaran pondok:

Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina (Daratan)

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Milarian pigura klasik kalayan sakedik bakat? JS9003 mawa anu pangsaéna pikeun dua dunya kalayan lensa kuadrat anu salawasna aya dina tren, dikurilingan ku asét kuya haneut warna. Anjeun bakal pastikeun masihan pernyataan dimana waé anjeun angkat nganggo spésifikasi anu luar biasa ieu, didamel nganggo engsel spring pikeun ningkatna kanyamanan sareng kagem.

 

Ngaran Produk Joysee 2021 JS9003 Logo kustom anti kacamata baca lampu biru modél anyar kacamata bingkai kacamata
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU JS9003
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran: