Joysee 2021 JS9005A Pantun asétat klasik buleud anti biru ngahalangan kacamata komputer lampu, gelas anti biru

Pedaran pondok:

 Nami produk: JS9005A Fashion classica acetate buleud anti biru ngahalangan kacamata komputer lampu, anti kacamata biru
 Modél: JS9005A
 Bahan: Asétat
 Lénsa: lensa AC, lénsa PC
 Colos: Sadia salaku tungtutan anjeun
 Standar: Sadayana nangtung di panjuru dunya urang tiasa laksanakeun
 MOQ: 6 PCS
 Sampel Sadia
 Sampel muatan: Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
 Sampel Kalungguhan Waktos: 3-7 Dinten
 Syarat pamayaran: T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Paypal
 Paking: 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25 cm
 Waktos Produksi: 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
 Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Walon telepon London ku kacamata biru sagara ieu. Pigura intelektual ieu karajinan tangan tina asétat premium dina bérés. Sasak irung keyhole Palasik, sareng konstruksi kualitas luhur nyiptakeun potongan anu tungtungna janten seni sareng pantun.

Ngaran Produk Joysee 2021 JS9005A Pantun asétat klasik buleud anti biru ngahalangan kacamata komputer lampu, gelas anti biru
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa CR39, lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU JS9005A
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Kacamata Anti Biru Lampu

 

<!–ul”>

Nami file : Format: Ukuran:
Nami file : Format: Ukuran: