Joysee 2021 Bingkai optik asétat anyar dijual bingkai kacamata asétat optik

Pedaran pondok:

BrandJoysee
Modél17364
WarnaRujuk kana gambar
Bingkai MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detil Pangiriman7 dinten kanggo pigura siap. 15 dinten kanggo pesenan ODM. 90 dinten kanggo mesen OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
MOQ6 PCS
PamayaranL / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

17364 terang kumaha ngadamel lawang. Pigura tanduk anu matak ieu ngagaduhan asétat hideung kumplit sareng detil pin logam di payun - perhatoskeun koleksi logam anu digabungkeun sareng asétat dina unggal candi - sampurna pikeun anu resep nambihan desain tambahan pikeun tampilan na. Dirancang kalayan engsel spring pikeun fit tambahan nyaman sareng kagem sadaya dinten.

Ngaran Produk Joysee 2021 Bingkai optik asétat anyar dijual bingkai kacamata asétat optik
Bahan Asétat
Lénsa Lénsa AC, lénsa PC
Warna / logo Sadia sakumaha tungtutan anjeun
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 PCS
Sampel Aya
Muatan sampel Anu bakal dibalikeun tina urutan massal anu munggaran
Sampel Kalungguhan Waktos 7-15 Dinten
Sarat pamayaran T / T 30% sateuacana, kasaimbangan 70% sateuacan kintun, Western Union, Payal
Ngepak 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box jero, 300 pcs / karton. Ukuran Carton: 78 * 48 * 25cm
Waktos Produksi 7 dinten kanggo pigura siap; 15 dinten kanggo urutan ODM; 90 dinten kanggo mesen OEM.
Palabuhan Pangiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17364
Beurat 15g
Wangunna Kuadrat dipiguraan
Bingkai Rim Pinuh
Lapisan lensa anti Gores AS
Jenis kelamin Awéwé | Lalaki
PD Range 60-78
Jajaran resép -20.00 ~ + 12.00
Sayogi salaku Progresif / Bifocal Leres
Fitur 2021 Flip Top Stylish Frame