Wartos Pameran

  • British media said China will dominate the world electric car market

    Média Inggris nyatakeun Cina bakal ngadominasi pasar mobil listrik sadunya

    Cina moal lami deui janten pangkalan produksi mobil listrik utama di dunya, beuki seueur pabrik mobil pikeun ngembangkeun strategi ngembangkeun mobil listrik di pasar Cina. Dina tanggal 15, jaringan BMC Cina ngalaporkeun yén Simon Morse, pimpinan eksekutif Benchmark Mining Intelligence (perusahaan ...
    Maca deui
  • We will attend the Slimo Eyewear Fair

    Urang bakal ngiringan Slimo Eyewear Fair

    • Waktos Pameran: 28 Séptémber 2018-Oktober 01 • Lokasi: Paris Nord Villepinte • Siklus Pameran: sési sataun sataun • Joysee Eyewear booth number: 6L-068 Silmo didirikeun taun 1967, mangrupikeun paméran tontonan anu paling penting di Éropa. Kalayan sajarah langkung ti 40 taun, anu ...
    Maca deui